NYTÅRSAFTEN 2019 PÅ RESTAURANT SILO


Kl. 17.30 - Velkomst & salte snacks i baren
Østers Roumegous no. 5 
Ventresca tun
Sortfodsskinke
NV Rosé, Albert Sounit, Bourgogne

Kl. 18.00 - Dronningens nytårstale 

Kl. 18.30 - Til bords i vores restaurant

_______

Menu & vine

Jomfruhummer tartar, grøn tomat & caviar
NV Baron Albert, Champagne 

Stegt kammusling med græskar, lardo & rognhollandaise
2017 Bourgogne blanc, Chavy Chouet, Bourgogne 

Tournedos Rossini
2015 Fratelli Antonio og Raimondo, Barolo

Comté med syltet hyben & trøffel
MV Henri Giraud, Ratafia Solera, Champagne, Aÿ 

Pocheret pærer med solbær & sort the
2016 Château de Fesles, Coteaux du Layon, Loire 

Petit fours

_______


Kl. 24.00

Kransekage
NV Bollinger special Cuvée, Champagne 

Kl. 1.00 - Tak for i aften

_______

Kuvertpris: 2020 kr.
_______

Book dit bord til nytårsaften på Restaurant Silo 2019:

Tilkøb - Prestige vinmenu / kr. 900,-

NV Rosé, Albert Sounit, Bourgogne
NV, Pol Roger, Reserve Brut, Champagne
2017 Chassagne-Montrachet ”Enseigneres”, Domaine Chavy Chouet
2008 Château Palmer
1989 Madeira, Pereira Oliveira
1985 Corteaux du Layon, Moulin Touchais
NV, Bollinger special Cuvée, Champagne


Tilvalg - Transport til Kongens Nytorv kl. 00.30 / kr. 150,- 


Julen på restaurant silo

På Restaurant SILO byder vi julen ind fra den 18. november.
Vi tilbyder nedenstående menuer til større selskaber på 8 personer eller derover.
Skriv til info@restaurantsilo.dk hvis du vil booke større selskaber.

 

En aften i skyerne

(Alle dage) 

Bobler & snacks

Koldrøget torsk med glaskål, æble & muslingebouillon

Stegt svinebryst med grønkål & sauce på Gammel Dansk

Andebryst med rødbeder, marv puré & sauce med kråser

Mazarin, kirsebær, puffede ris & sorbet

The, Kaffe & avec
Petit fours

Menu & vinmenu 1195,-

Hverdag på Silo

(Fra søndag til onsdag) 

Koldrøget torsk med glaskål, æble & muslingebouillon

Andebryst med rødbeder, marv puré & sauce med kråser 

Mazarin, kirsebær, puffede ris & sorbet

Menu 450,- 

Hverdagsaften på Silo

(Fra søndag til onsdag) 

Koldrøget torsk med glaskål, æble & muslingebouillon

Andebryst med rødbeder, marv puré & sauce med kråser

Mazarin, kirsebær, puffede ris & sorbet

The, Kaffe & avec
Petit fours

Menu & vinmenu 875,-

_________

Julefrokost (fra den 18 november og året ud hver lørdag og søndag)

*Stegt sild med løg & æbler/ Marinerede sild med kapers

Tilvalg:
Æg og rejer med White Sturgeon caviar fra ROGN 95,-

*Gravad laks med rævesauce & dild

*Fiskefilet med remoulade & syltet citron

*Rullepølse med sky, syltede løg & karse

Tilvalg:
Pâté en croûte med sennep & ristet brød 75,-

*Glaseret svineskank med flødekartofler

*Confiteret andelår med rødkål & surt

Tilvalg:
Vores udvalg af oste 75,-

*Ris a la mande med lun kirsebær sauce

*Julesmåkager

*375,-