silo-demo8.jpg


Velkommen til højbordet på 17. etage. Det klassiske køkken tilsat kokkens friheder.
Dug på bordet, glas på stilke og årstidernes retter uden fine fornemmelser.
Ved højbordet sidder du i vores restaurant i nord eller i syd med udsigt så langt øjet rækker.


 

M E N U  Ø S T 


Blæksprutte med sorthvidløgsmayonnaise & endive

Hvide asparges med sauce hollandaise
- Tilvalg af fjordrejer 95

Torsk med spinat, kartofler & hummersauce

Jordbær med vanilje & marengs

Menu 545
Vinmenu 495

M E N U  V E S T 


Ballotine af kylling med sprøde salater & estragoncreme

Hvide asparges med sauce hollandaise
- Tilvalg af fjordrejer 95

Kalvefilet med nye løg, ærter & skysauce

Jordbær med vanilje & marengs

Menu 545
Vinmenu 495

A LA CARTE


Oscietra kaviar (30 g) med blinis, creme fraiche & purløg 445

6 Østers “Roumegous” no. 5 med peberrod & agurk 175

Hvide asparges med sauce hollandaise 145

Blæksprutte med sort hvidløgsmayonnaise & endive 145

Hummerravioli med Piment d’Espelette & merian 195

Ballotine af kylling med sprøde salater & estragoncreme 135

 

HOVEDRETTER


Agnolotti med persillerødder, brændenælde & valnødder 175

Torsk med spinat, kartofler & hummersauce 275

Stegt hummerhale med tomat & thai basilikum 395

Silos Beef Wellington med svampefars & morkelsauce 395

 

O S T


Europæiske oste med sprødt & sødt 145


S Ø D T


Petits fours - 3 stk. 75

Jordbær med vanilje & marengs 95

Baked Alaska 95


 

Vores menuer skifter løbende og vi tager forbehold for ændringer.
Information om indhold af allergener fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Alle større selskaber bedes venligst forudbestille en af menuerne.
Bemærk at ved betaling med firmakort samt credit- og debit kort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.

 

MADEN

Fransk, dansk, nordisk? Vi vil helst ikke sættes i bås. For vi låner af mange, inspireres af flere og stjæler fra vore helte. Dog hersker en stram definition, der dikterer alt som foregår i køkkenet. ”Maden skal give udsigten kamp til stregen.” Hvilket er et løfte, man kun tør give, når der står ægte fagfolk bag komfuret. Og når gælden inddrives, håber vi, at du bliver behageligt overrasket. Det bliver i hvert fald aldrig os, der bliver byens dyreste.

Fransk, dansk, nordisk?
Vi vil helst ikke sættes i bås. For vi låner af mange, inspireres af flere og stjæler fra vore helte.
Dog hersker en stram definition, der dikterer alt som foregår i køkkenet. ”Maden skal give udsigten kamp til stregen.” Hvilket er et løfte, man kun tør give, når der står ægte fagfolk bag komfuret. Og når gælden inddrives, håber vi, at du bliver behageligt overrasket.
Det bliver i hvert fald aldrig os, der bliver byens dyreste.

UDSIGTEN

17. etage. Ruder fra gulv til loft. Ingen vinduesramme. Alt i alt, 664 kvadratmeter glas. Byen, vandet og himlen. Og uendeligheden i alle retninger.  Vi gider ikke supplere med superlativer.

17. etage. Ruder fra gulv til loft. Ingen vinduesramme.
Alt i alt, 664 kvadratmeter glas.
Byen, vandet og himlen. Og uendeligheden i alle retninger.

Vi gider ikke supplere med superlativer.

SILO SUNDAY

Vi beder vores overbo om undskyld, men nu bryder vi et af de 10 bud: ”Du skal holde hviledagen fri” siger det tredje bud. Trods dette indfører vi  Silo Sunday , og håber på gudernes forståelse og gæsternes velsignelse.    Silo Sunday  starter ud med et glas bobler og otte salte serveringer. Du kan tilføje champagne, juice eller flere retter undervejs og slutte af med kaffe & petit fours.

Vi beder vores overbo om undskyld, men nu bryder vi et af de 10 bud: ”Du skal holde hviledagen fri” siger det tredje bud. Trods dette indfører vi Silo Sunday, og håber på gudernes forståelse og gæsternes velsignelse.

Silo Sunday starter ud med et glas bobler og otte salte serveringer. Du kan tilføje champagne, juice eller flere retter undervejs og slutte af med kaffe & petit fours.