SILO_PHOTO_ROBIN_SKJOLDBORG_0060_low.jpg


Velkommen til køkkenbordet på 17. etage. Uformelt og små deleretter i en lind strøm.
Du er oppe og spise - mere end ude og spise. Og det smager af mere end det koster.
Ved køkkenbordet sidder du på barstole rundt om køkkenet.
Her har du udsigt til kokkene, men også udover Øresund.


 

KØKKENBORDET

Kom godt rundt om køkkenbordet med lidt af det hele. Skal bestilles til hele bordet.

- Menu 375


Snacks

Østers “Roumegous” no. 5 per stk 35

Baerii caviar (15 g) med blinis, creme fraiche & purløg 195

Saltede mandler & cashewnødder 55

Oliven & umodne ferskner 55

Brislinger på dåse med aioli 65

Ansjoser på dåse med grillet citron 65

Tun på dåse med grillet citron 75

Sprød kartoffel med trøffel/parmesanmayonnaise 65

Sortfodsskinke med mandler & olivenolie 85

Croquetter med mayonnaise & sprøde urter - 3 stk. 95

Vegetar

Burrata med tomat & thai basilikum 95

Gnocchi med kantareller & brunet smør 105

Agnolotti med persillerødder & valnødder 95

FISK & SKALDYR

Ceviche af sandart med agurker & lime 115

Stegt multe med græskar & olivenblanquettesauce 125

Hummerravioli med oliven, piment d’Espelette & merian 115

KØD

Charcuterie med pølse & paté 145

Oksetatar med peberrod & syltede løg 145

Oksebavette med majs, sort trompethat & rødvinssauce med linser 165

OST & SØDT

Europæiske oste med sprødt & sødt 95

Pocherede pærer med solbær & sort the 95

3 stk. Petits Fours 75


 

Vores menuer skifter løbende og vi tager derfor forbehold for ændringer.
Information om indhold af allergener fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Alle større selskaber bedes venligst forudbestille en af menuerne.
Bemærk at ved betaling med firmakort samt credit- og debit kort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.

 

Silo_02_08_18_0104.jpg

UDSIGTEN

17. etage. Ruder fra gulv til loft. Ingen vinduesramme.
Alt i alt, 664 kvadratmeter glas.
Byen, vandet og himlen. Og uendeligheden i alle retninger.

Vi gider ikke supplere med superlativer.

Silo_14_03_18_0311_1.jpg

MADEN

Fransk, dansk, nordisk?
Vi vil helst ikke sættes i bås. For vi låner af mange, inspireres af flere og stjæler fra vore helte.
Dog hersker en stram definition, der dikterer alt som foregår i køkkenet. ”Maden skal give udsigten kamp til stregen.” Hvilket er et løfte, man kun tør give, når der står ægte fagfolk bag komfuret. Og når gælden inddrives, håber vi, at du bliver behageligt overrasket.
Det bliver i hvert fald aldrig os, der bliver byens dyreste.

_DSC1175.jpg


NYHEDSBREV

Fra tid til anden har vi noget på hjerte - en usædvanlig begivenhed - et gavmildt tilbud - en overraskende meddelelse. Den bedste måde at følge med på, er gennem vores nyhedsbrev.