SILO_PHOTO_ROBIN_SKJOLDBORG_0060_low.jpg


Velkommen til køkkenbordet på 17. etage. Uformelt og små deleretter i en lind strøm.
Du er oppe og spise - mere end ude og spise. Og det smager af mere end det koster.
Ved køkkenbordet sidder du på barstole rundt om køkkenet.
Her har du udsigt til kokkene, men også udover Øresund.


 

M E N U  375

Kom godt rundt om køkkenbordet med lidt af det hele. Skal bestilles til hele bordet.

 

S N A C K S 

Østers “Roumegous” no. 5 med peberrod & agurk / au naturel - per stk 35

Baerii caviar (15 g) med blinis, creme fraiche & purløg 195

Saltede mandler & cashew nødder 55

Oliven & umodne ferskner 55

Ansjoser med grillet citron 65

Sprød kartoffel med trøffel/parmesan-mayonnaise 65

Tun i dåse med grillet citron 75

Mangalica skinke med mandler & olivenolie 85

3 stk. Croquettes med mayonnaise & sprøde urter 95

 

V E G E T A R

Grøntsager i tempura med citronmayonnaise 95

Hvide asparges med sauce hollandaise 95

Gnocchi med svampe og brunet smør 95

Agnolotti med persillerødder, brændenælder & valnødder 95

 

F I S K  &  S K A L D Y R

Ceviche af torsk med chili & koriander 115

Torsk med spinat, kartofler & hummersauce 125

Hummerravioli med piment d’espelette & merian 115

 

K Ø D

Charcuterie med pølse & paté 145

Rørt tatar med spæde salater 115

Kalvefilet med nye løg, ærter & skysauce 165

 

O S T

Europæiske oste med sprødt & sødt 95

 

S Ø D T

Petits Fours - 3 stk. 75

Jordbær med vanilje & marengs 95


 

Vores menuer skifter løbende og vi tager derfor forbehold for ændringer.
Information om indhold af allergener fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Alle større selskaber bedes venligst forudbestille en af menuerne.
Bemærk at ved betaling med firmakort samt credit- og debit kort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.

 

UDSIGTEN

17. etage. Ruder fra gulv til loft. Ingen vinduesramme. Alt i alt, 664 kvadratmeter glas. Byen, vandet og himlen. Og uendeligheden i alle retninger.  Vi gider ikke supplere med superlativer.

17. etage. Ruder fra gulv til loft. Ingen vinduesramme.
Alt i alt, 664 kvadratmeter glas.
Byen, vandet og himlen. Og uendeligheden i alle retninger.

Vi gider ikke supplere med superlativer.

MADEN

Fransk, dansk, nordisk? Vi vil helst ikke sættes i bås. For vi låner af mange, inspireres af flere og stjæler fra vore helte. Dog hersker en stram definition, der dikterer alt som foregår i køkkenet. ”Maden skal give udsigten kamp til stregen.” Hvilket er et løfte, man kun tør give, når der står ægte fagfolk bag komfuret. Og når gælden inddrives, håber vi, at du bliver behageligt overrasket. Det bliver i hvert fald aldrig os, der bliver byens dyreste.

Fransk, dansk, nordisk?
Vi vil helst ikke sættes i bås. For vi låner af mange, inspireres af flere og stjæler fra vore helte.
Dog hersker en stram definition, der dikterer alt som foregår i køkkenet. ”Maden skal give udsigten kamp til stregen.” Hvilket er et løfte, man kun tør give, når der står ægte fagfolk bag komfuret. Og når gælden inddrives, håber vi, at du bliver behageligt overrasket.
Det bliver i hvert fald aldrig os, der bliver byens dyreste.

TAGTERRASSEN

På 18. etage har vi en tagterrasse med udsigt udover byens tage mod vest og havet mod øst. Her kan du nyde et glas vin og solen hen på eftermiddagen eller slutte aftenen med en drink. 18. etage kan, ligesom alle andre områder i restauranten, bookes til private arrangementer. Skriv til malou@restaurantsilo.dk for mere info.

På 18. etage har vi en tagterrasse med udsigt udover byens tage mod vest og havet mod øst. Her kan du nyde et glas vin og solen hen på eftermiddagen eller slutte aftenen med en drink. 18. etage kan, ligesom alle andre områder i restauranten, bookes til private arrangementer. Skriv til malou@restaurantsilo.dk for mere info.