Silo_02_08_18_0336-2.jpg

________

silos tagterrasse

Tagterrassen på 18. etage er åben fast hver fredag og lørdag fra kl. 17.30. Her kan du komme forbi og stille den lille sult eller starte ud med en drink inden din middag på 17. etage.

I ugerne 28, 29 og 30 tirsdag - lørdag åbner vi allerede tagterrassen kl. 15.00.  

Vi beder vejrguderne om nåde og håber solen skinner hele sommeren igennem, så vi fortsat kan have åbent fra kl. 15.00.

Se vejrudsigten for 18. etage her.

Henover sommeren holder vi yderligere et par arrangementer på tagterrassen.

Vi inviterer en eksklusiv kreds af gæster til Silo Sunset, tænder op i grillen, måske vi også byder op til dans eller yoga. Mulighederne er mange. Hold dig opdateret på vores instagram eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her; tilmelding til nyhedsbrev.

Book tagterrassen til receptioner, fødselsdage eller lignende og få det hele for dig selv. Skriv til Malou på malou@restaurantsilo.dk


SØGER DU JOB

Som hovedregel søger vi altid nye søde, kompetente kollegaer. Hvis ikke til umiddelbar ansættelse, så i hvert fald til at blive skrevet op i kartoteket – for at komme i betragtning til senere.

Som hovedregel søger vi altid nye søde, kompetente kollegaer. Hvis ikke til umiddelbar ansættelse, så i hvert fald til at blive skrevet op i kartoteket – for at komme i betragtning til senere.

SILO SUNDAY

Vi beder vores overbo om undskyld, men nu bryder vi et af de 10 bud:  ”Du skal holde hviledagen fri”  siger det tredje bud. Trods dette indfører vi  Silo Sunday , og håber på gudernes forståelse og gæsternes velsignelse.

Vi beder vores overbo om undskyld, men nu bryder vi et af de 10 bud: ”Du skal holde hviledagen fri” siger det tredje bud. Trods dette indfører vi Silo Sunday, og håber på gudernes forståelse og gæsternes velsignelse.

UDSIGTEN

17. etage. Ruder fra gulv til loft. Ingen vinduesramme. Alt i alt, 664 kvadratmeter glas. Byen, vandet og himlen. Og uendeligheden i alle retninger.  Vi gider ikke supplere med superlativer.

17. etage. Ruder fra gulv til loft. Ingen vinduesramme.
Alt i alt, 664 kvadratmeter glas.
Byen, vandet og himlen. Og uendeligheden i alle retninger.

Vi gider ikke supplere med superlativer.